NL - FR - ENallrenbo zonnepanelen

Zonnepanelen
Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die ervan overtuigd is dat we allemaal iets kunnen bijdragen aan de bescherming van ons o zo kwetsbare milieu.
In onze samenleving is de zon een van de weinige energiebronnen die moeder natuur ons gratis aanbiedt. Waarom er dan niet met volle teugen gebruik van maken door deze om te zetten in groene stroom door middel van een fotovoltaïsche installatie? Naast het plaatsen of renoveren van dakconstructies en -bekleding, plaatsen wij ook graag uw zonnepanelen met de grootste zorg.

Onze kennis en ervaring van deze markt staat waarborg voor een kwalitatieve en duurzame installatie van de beste fotovoltaïsche panelen op uw dak. Met deze know-how loodsen wij u doorheen de wereld van constant veranderende subsidieregeling, aanvraag van bouwvergunningen, groencertificaten, alle vragen over energie, types zonnepanelen, enz …
Wij zorgen voor een volledige uitwerking van uw dossier en de plaatsing van uw installatie. Wij staan garant voor een mooi ogend bouwconcept waar u nog lang zult van nagenieten.


Waarom kiezen voor Allrenbo?